Jdi na obsah Jdi na menu
 


O Amarii Valdecké podhradí

Od 16. týdne štěňata přezubují. Úplně přezubená by měla být v půl roce svého života, tedy tento náročný stav na obsah minerálů, hlavně vápníku, trvá zhruba 2 měsíce. A my naší Marušce chceme tuto nelehkou etapu (kousání - protože dásně svědí, kolísavý stav Ca, klubání se nových trvalých zubů) zpříjemnit a doufáme, že snížíme i rizika zanesení tetanu do ranek po vypadlém prvním zubu, okusováním vápníkem bohatých "kostí" z buvolí kůže.

20. a 21. 8. 2011 jsme navštívili ve Velké Krašinaši kamarádku Soňu a našeho psího tatínka Babetky a dědečka Marušky - Montyho. Moc jsme si to všichni užili.

   

18.8.2011 jsme navštívili naší sestřičku Anabelku v Bohutíně u Příbrami.. Vzájemnou společnost si užívala nejen štěňata.

na-navsteve-10.jpg

 

17.8.2011 jsme natočili tohle video, láskyplné škádlení ale dokáže rychle přerůst v nebezpečnou honičku. A už umíme reagovat na pokyn Lehni!

14.8. 2011 jsme navštívili sestřičku Agátu v Pařezí u Sušice. Maruša poprvé jela autem, první kilometry byly náročné pro nás pro všechny :o). Ale za chvíli se Maruša rozkoukala, uklidnila se, přemluvila i svůj žaloudek ke klidu a stala se z ní cestovatelka. Po příjezdu do Pařezí si chvilku chrupla a pak se s Agátkou postrkovaly jako doma.

13.8.2011 byl u nás na návštěvě bráška Athos se svými majiteli. A takhle si štěňata hrála - každý chvilku tahal pilku.

Jak Maruška přeprala Athose:

Jak Athos přepral Marušku: